Haberler

TEZTRANS Ailesi GMP-GDP
20.07.2018

TEZTRANS Lojistik ailesi, tüm personellerinin katılım sağladığı GMP ve GDP eğitimlerini Darıca Elite Hotel’de gerçekleştirdi.  

Genel Müdürümüz Burçin Bilgin’in açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde  akademik yetkinliğe sahip eğitmenler, gün boyu süren sunumlarla eğitimlerini sürdürdü.  

Eğitimler aracılığı ile personellerimizin potansiyellerinin arttırılmasının amaçlandığı programda, kurum içi iletişimin daha güçlü olarak geliştirilmesi hedeflendi.

 

GMP - GDP eğitimlerinin akabininde verilen ‘’Kurumsal Sosyal Medya Kullanımı’’ eğitimiyle personellerin bireysel sosyal medya kullanımlarına kurumsal bir boyut kazandırılmasına dönük bilgiler aktarıldı.

Eğitim programının ardından, alanında uzman eğitmenlerimize teşekkür plaketlerini Genel Müdürümüz Burçin Bilgin ve Genel Müdür Yardımcımız Şevket Baş takdim etti.

 
 
TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik TEZTRANS Ailesi GMP-GDP ve Sosyal Medya Eğitimleri için Bir Araya Geldi. - Haberler - TezTrans Lojistik
 

İLETİŞİM

GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi, 1000. Cadde, No: 1023 Çayırova, 41420 Kocaeli, TR

  • T. +90 216 251 20 00 / +90 850 222 3 839
  • F. +90 216 251 20 30
  • E. info@teztrans.com